Nyheder

Tilføre værdi til din virksomhed med Computer Courseware

Uddannelse medarbejdere og opdrage forbrugerne til at bruge særlige computersoftware er en hård opgave. Det tager tid og evner til at skrive uddannelsesmanualer og design illustrationer til at gå sammen med dem. Derfor er mange virksomhedsejere vælger computer courseware istedet for skaber uddannelsesmanualer af deres egne. Computer courseware er præ-designede og kan tilpasses så du kan arrangere erfaringerne og tilpasse dem til at passe din uddannelse behov. Det sparer tid og penge, og kan gøres nemt in-house, når du har en kopi af undervisningsmaterialer.

Hvad er Computer Courseware?

Computer courseware er software og/eller uddannelse materialer bruges til uddannelsesmæssige formål. Uddannelsesinstitutioner kan bruge courseware for at lære eleverne, hvordan at drive en bestemt computer softwareprogram. Virksomheder kan bruge det til at uddanne medarbejdere på ved hjælp af et nyt program, der er blevet installeret for virksomhedsdrift. Også relaterede virksomheder, der sælger computere, software eller andre produkter og tjenester kan tilbyde computer courseware til deres kunder som en gratis “how-to” guide.

Undervisningsmaterialet til kan bruges til næsten enhver type af computersoftware. Der er Macintosh manualer, Microsoft courseware, Adobe Photoshop courseware, Excel kursusmateriale og mange andre.

Tips til at maksimere din Computer Courseware fordele

For at få mest udbytte af din computer courseware, bruge det i kreative måder. For eksempel, pakke det pænt og tilbyde det som en gratis bonus med et køb til dine kunder. Hvis du sælger software, Microsoft Word, så annoncere up-front, at hver kunde vil modtage en gratis nybegynder kursus om hvordan du bruger Microsoft Word. Derefter, omfatte din Microsoft courseware med hvert køb. Hvis shipping produkter, pakke det pænt med produktet. Hvis sælger i butikken, sikre medarbejderne ved for at give bonus courseware med hvert køb.

Hvis du sælger Macintosh-computere, skal du give gratis Macintosh manualer med computeren. Kunder, der er helt nye for Macintosh-computere vil værdsætte dette uhyre!

Pakke din Computer Courseware til langsigtet brug

Når du udskriver courseware manual, placere siderne i en flot ringbind med dit firmalogo, gemme beliggenhed, telefonnummer og hjemmeside adresse. Også omfatte et “Velkommen” brev der forklarer kort, hvad kunden vil lære i kurset. Kunder er mere tilbøjelige til at holde manualen, hvis det er pakket på denne måde. Hvis du aflevere dem en masse papirer, der er blevet hæftet eller bundet sammen, er disse sandsynligvis ender i papirkurven!

En anden idé er at inkludere en salgs præsentation i starten eller afslutningen af courseware håndbog hen til prøve og op-salg kunder på et nyt produkt eller en tjeneste. Du er allerede at tilbyde noget gratis, der er af værdi, så hvorfor ikke gøre et tilbud mens kunden læser dine materialer?

Hvis du driver en online virksomhed med en e-zine eller nyhedsbrev, tilbyde gratis computer courseware med hvert abonnement. Det kan synes som en masse at give en person, der tilmelding til et gratis nyhedsbrev, men belønningen kan være stor. Den langsigtede værdi af nyhedsbrev abonnent base kan være monumentale!

Som du kan se, computer courseware kan tilføre stor værdi for dine produkter og tjenester, og det er normalt meget nemt og billigt at komme i gang. Alt du skal gøre er rettigheder til undervisningsmateriale, udskrive din uddannelsesmanualer, og pakke dem til distribution. Så, lad computer courseware materialerne gøre resten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.