Nyheder

Libra

Disse født under tegnet af Libra, skalaer (24. September 23 oktober), har en vidunderlig balance af træk. De er anset for at være diplomatisk og urbane, romantisk og charmerende, idealistisk og fredsommelige. Selv deres mørkere karakteristika er ikke så forfærdeligt. De kan være flirtende, let påvirket og ubeslutsom. Nysgerrigt, Libra er det eneste tegn på stjernetegn repræsenteret ved et livløse objekt, skalaer. Alle andre tegn er repræsenteret af et dyr eller havet skabning eller person.

Libra er de allerførste tegn på astrologer gode år, og fandt sted mellem 15.000 og 13.000 F.kr. Det markerede begyndelsen af mand og hans udtryk for hans tilstand ud over grundlæggende overlevelse mekanismer. Dette er den omtrentlige dato af de monumentale Lascaux hulen malerier. Det markerer også udseendet af mennesker i Amerika, passerer fra Bering strædet ind i Nordamerika.

Ligesom skalaerne i retfærdighed, som repræsenterede Libra, gør denne soltegn gode advokater og dommere. De er i stand til at stå tilbage og ser på situationer med en kritisk og objektiv øje. De er blandt de mest civiliserede af alle tegnene, med elegance og kultur blandt deres træk.

Som partner er Libras villige til at bøje sig over baglæns til at løse et problem i mindelighed. Det bedste match for en Libra er en Gemini; de er det mindste forenelige med stenbukke fordi stenbukke gerne lidt mere spænding i livet, mens Libras foretrækker en mere laid-back eksistens. Du vil ikke finde Libra sidder ud alle danse, det er helt sikkert! Meget let går og sympatisk, vil du finde Libras selskab en fornøjelse at nyde. Selv om de er udadvendt, er de også overraskende fredelig og rolig af Ã…nden.

Berømte Librans omfatter John Lennon og Jenny Lind, den berømte svenske sanger. Doris Lessing, Luciano Pavarotti, Oscar Wilde og Johnny Carson er blot nogle af de Librans, der har beriget vores liv i kunst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.