Nyheder

et kig på Volvo S80

Volvo har endnu en gang vist, at dette mærke jo alt om luksus, raffinement og sikkerhed. Og alle disse kriterier er fundet i Volvo S80. Og dette køretøj kan prale af komfort, magt og sikkerhed som som mærke fordringer, når de sættes sammen ville skabe skandinavisk luksus. Skandinavisk luksus til dem er alle magten og kapacitet af et køretøj til at være en maskine endnu har at human touch.

For at bevare Volvo forbløffende ydeevne, er en en af en slags online butik her at give interesserede parter og Volvo ejere med super slidstærke dele, der er ikke kun imponerende ydeevne men meget lavt prissat så godt. Ved blot at få adgang til, kan du faktisk gennemse webstedets online samling af holdbare og kvalitet Volvo reservedele og tilbehør. Denne samling af Volvo dele omfatter a/c kondensatorer, Tågelygter, Gastanke, forlygter, spoilere, tailgates og hjul blandt mange andre. Auto dele indre har også en samling af Volvo S40 dele, S60 dele, Volvo S70 dele og mange andre. Dette giver dig med Volvo reservedele, der vil give din bil et fornyet liv.

Holder fire døre, endnu Volvo S80 et andet køretøj, der har været at gøre hoveder tænder, og få folk til at tage et andet look. Det er en forhjul luksusbil og dette blev introduceret tilbage i 1999. Det var faktisk indført for offentligheden for at erstatte den aldrende Volvo 960 sedan. Hvis du har bemærket, har alle Volvo-modeller en jernbanevogn version. Men denne gang omkring Volvo besluttet ikke at medtage en stationcar krop stil med Volvo S80. Konkurrence af dette køretøj omfatter Acura RL, Audi A6, BMW 5-serie, Cadillac STS, Infiniti M, Jaguar S-Type, Lexus GS, Mercedes Benz E-klasse og Saab 9-5.

Det første parti af Volvo S80s kom på gaden som Volvo-flagskib. I virkeligheden, dette køretøj har været at gøre godt, så meget så frem til nutiden, det hele tiden holder det sted som Volvo-flagskib. Dette køretøj har været bygget på Volvo P2-platformen. De to første trim niveauer, der fulgte med dette køretøj blev 2,9 og T6. De 2,9 plan afholdt en 2.9 L I6 motor. På den anden side kom T6 med en twin turbo 2,8 L I6 motor.

Den nuværende Volvo S80 prale af magt og ydeevne, men et par funktioner til at øge levering og ydeevne. Der er systemet, Adaptive Cruise Control (ACC). Dette sikrer føreren en afslappende køreoplevelse af sin radar sensor, der sinker køretøjet i tilfælde når køretøjet foran dig er aftagende. Der er også kollision advarsel og bremse støtte (CWBS) som umiddelbart advarer dig med en blinkende rødt lys, når der er pludselige ændringer i trafikken foran dig. Dette giver dig mulighed for at bremse til at undgå enhver form for bagenden crash.

Leave a Reply

Your email address will not be published.