Shopping

Udnyt Singles Day med veninderne

Singles Day er blevet en årlig selvforkælelsesdag for singler verden over, hvor man fejrer sin singlestatus med gode tilbud og selvforkælelse. Den bedste måde at tilbringe dagen på, er med dine bedste single veninder, der helt forstår, hvad det vil sige at være alene.

Læs mere om Singles Day på Singlesdaydanmark.dk eller læs her nogle gode råd til, hvordan du får mest ud af dagen med dine veninder.

Tag på tøseshopping

Trenden med Singles Day er også nået ud til rigtig mange butikker i Danmark, hvilket betyder, at dig og dine veninder kan tage en hyggedag sammen, hvor i forkæler jer selv og hinanden med lækre nye ting på tilbud. Denne dag skal I overhovedet ikke bekymre jer om mænd. I skal blot nyde jeres frie tilværelse og hinandens støtte og selskab.

Find gode tilbud på skønhedsprodukter, nyt tøj, lækkert undertøj eller hvad end der får jer til at føle jer lækre og glade.

Forkæl dig selv og dine veninder

Denne dag handler kun om jer og om selvforkælelse. Derfor bør I udnytte denne dags billige priser til virkelig at forkæle jer selv og hinanden.

Tag ud og spis en lækker middag sammen. Nogle caféer giver nemlig også rabat på Singles Day.

Tag i wellness eller få en parmassage sammen. Dette vil minde jer om, at I ikke har brug for andre end hinanden. Herved kan I bruge denne dag på at værne om jeres venskab i stedet for at være nede over, at I ikke har en partner.

Køb noget du altid har ønsket dig

De super billige priser gør det muligt for dig at købe ting, du normalt ikke har råd til. SÅÅÅ.

d hinanden. Herved kan I brmuligt for dig at købe ting, du normalt ikke har råd til. S partner.

d hinanden. Herved kan I brå hvis der er en helt bestemt ting, du altid har ønsket dig, så er dette dagen, hvor du bør give dig selv lov til at købe den. Det kan være en virkelig lækker jakke, en dyr designerparfume eller noget særligt til lejligheden. Hvad end det er, så giver denne dag dig fripas til selvforkælelse.

Husk, at der ikke er nogen til at løfte en pegefinger over, hvordan du bruger dine penge, når du er single. Du kan helt selv bestemme, hvad du vil bruge dine penge til. Tænk på det som en gave til dig selv for alle de penge på gaver til kæresten, som du har sparet.

Udnyt denne tilbudsdag til at forkæle dig selv og dine veninder, så I sammen kan være stolte over at kunne klare livet uden en mand.