Biler

Hvordan du ændrer din bil billigt at køre på vand!

Hvordan du ændrer din bil billigt at køre på vand!

PROBLEMER:

Tåbelige benzinpriser, benzin kampe, forurening og globale klimaændringer. Du ved, hvad jeg hentyder til.

DEN DÅRLIGE NYHED:

Et sandsynligt vej ud, er at du måske har hørt om, vand biler. Til forskel fra vand hybrider er vand-drevne biler endnu at blive rullet ud af samlefabrikker. Du kan få et minimum af 10 strategier af vand-drevne biler til at afprøve. Desværre disse designs er for dyrt at sætte sammen, er meget knudrede og helt uforudsigeligt med en maler Næstved.

DEN GODE NYHED:

Udbredt udvikling og eksperimenter af utallige baggård ingeniører har bevist en metode realistisk. Med denne metode kan du køre din traditionelle biler delvist på vand (det er en “vand Hybrid”?) med lidt eller ingen ændringer.

“¢ Du bør være i stand til at øge din gaseffektivitet af så meget som 59 (Cadillac 99).

“¢ Du kan drastisk skære ned udledninger og hjælpe med at reducere den globale opvarmning.

“¢ Du kan forbedre effektiv brænding af brændstof og dermed mindske slid og ælde, motor klirren, høje temperaturer i motoren, kulstof aflejringer, osv.

Du kan se, du har bare ramt på en enestående oplysning. Da der er et lille antal personer på World Wide Web, som ikke vil sælge dig produkter, men snarere når du bliver medlem af en gruppe eller klub, vil du vil få viden om hvordan man gør disse foderstoffer dig selv derhjemme. En række af dem vil endda give dig en gratis brint BOOSTER SYSTEM, fuldt sammensætte sæt til at gå ind i bilen, så du kan godkende dens gennemførlighed og have en kopi til replikering. Igen, dette er en gratis gave til dig, for at blive medlem og forsker

Du kan gøre brug af denne mock system at skifte næsten ethvert køretøj i en retssag, helt funktionel vand HYBRID i en langsom dag, ved hjælp af simple værktøjer i hjemmet. Tilbage i jeg vidste intet om biler, jeg havde ingen garage og ingen specialværktøj, men et un-støttede installeret inden for en fjerdedel af en time. Dette var i en tid, da alle havde jeg var halv side af instruktioner. I dag kan du få komplet oplysende produkter eller ebøger, pakket med retningslinjer og forslag. Der er også støttegrupper til at hjælpe dig med mekanisk, elektrisk eller tuning problemer. Disse nye grupper har arbejdede hårdt for at gøre det enkelt FOR dig. Og det er indflydelse af den gruppe, der gør din vej, så meget lettere og mere smidig.

DET BLIVER ENDNU maleroversigten.dk/malerfirma/ BEDRE:

Du vil også være dygtige i hvordan man bliver en hjem producent af mange modeller af hydrogen generering system. Igen, grundlæggende færdigheder og nemme værktøjer er alt, hvad der er brug for at replikere disse systemer for dine venner, familie eller kunder. BETALER ingen royalty eller licensafgift – du holde alle pengene!

Når du kommer ind i en af disse ekstraordinære klubber eller grupper, kan du finde svar på dine spørgsmål:

1. er dette virkelig praktisk? Hvordan kommer det er så nemt?

2. Hvorfor ikke nogen fortælle mig om det før?

3. kan vandteknologi gøre for mig?

4. Hvorfor skal jeg blive medlem af en gruppe/club?

Så du vil begynde at indse, hvorfor vand hybrid (vand bil / watercar) hemmeligheder har været ukendt indtil i dag.

Om forfatteren

For at få involveret i vel vidende, alt der er at vide og lære til magten din bil med vand, besøge

Leave a Reply

Your email address will not be published.